Muğla Merkezli Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Muğla Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Gözaltına alınan şüphelilerin sağlık kontrolü için Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilişi Muğla merkezli FETÖ/PDY operasyonu Operasyonda gözaltına alınanların sayısı 14'e yükseldi Muğla ve Denizli'de "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısı 14'e yükseldi.

18.05.2016 14:52

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Gözaltına alınan şüphelilerin sağlık kontrolü için Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilişi Muğla merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Operasyonda gözaltına alınanların sayısı 14'e yükseldi

Muğla ve Denizli'de "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısı 14'e yükseldi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Muğla ve Denizili'de FETÖ/PDY'ye yönelik eş zamanlı operasyon kapsamında Muğla'da bir iş adamı daha gözaltına alındı.

Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 14 şüpheli, daha sonra emniyete götürüldü.

Operasyon kapsamında bazı iş adamlarının da arandığı öğrenildi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında kent merkezi ve ilçelerinde, FETÖ/PDY'nin deşifre edilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında suç işlemek için örgüt kurma, örgüte üye olma ve finansal destek sağlama, milli, dini ve insani duyguları istismar etme suretiyle "himmet" adı altında yardım toplama gibi suçları işlediği ileri sürülen kişilere yönelik Muğla ve Denizli'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 13 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Muğla Merkezli Fetö/pdy Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla Merkezli Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement