Muğla ve Antalya'daki Denizlerde Fırtına Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Muğla ve Antalya'daki Denizlerde Fırtına Uyarısı

Bodrum, Marmaris ve Antalya'daki denizlerde fırtına beklendiği bildirildi.

31.10.2016 18:12

Bodrum, Marmaris ve Antalya'daki denizlerde fırtına beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Bodrum - Marmaris arası denizlerde bugün akşam saatlerinde kuzey yönlerden esecek rüzgarın 6 ila 7, açıklarda ise 8 kuvvetinde, Antalya Körfezinde yarın sabah erken saatlerde kuzey yönlerden ise 6 ila 8, açıklarda 9 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi.

Fırtınanın, Bodrum-Marmaris arasında yarın akşam saatlerinde, Antalya Körfezinde ise çarşamba günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiği vurgulanan açıklamada, olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, tüm ilgili ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerektiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla ve Antalya'daki Denizlerde Fırtına Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement