Murat Alpaslan: Sosyal Sorumluluk Projelerimiz Olacak - Son Dakika
Güncel

Murat Alpaslan: Sosyal Sorumluluk Projelerimiz Olacak

Murat Alpaslan: Sosyal Sorumluluk Projelerimiz Olacak

Murat Alpaslan, Sivil toplum örgütlerinin güçlerine inandığını ve ATSO'nun önümüzdeki süreçte sosyal sorumluluk projelerine de imza atacağını söyledi.

16.04.2013 14:58

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası başkan adaylarından Murat Alpaslan, Sivil toplum örgütlerinin güçlerine inandığını ve ATSO'nun önümüzdeki süreçte sosyal sorumluluk projelerine de imza atacağını söyledi.

Destek arayışlarına Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret ederek devam eden Murat Alpaslan, yönetiminde düşündüğü üyeleri ile birlikte Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)'yi ziyaret etti. Alpaslan ATSO başkanı olması durumunda hayata geçireceği projelerini anlatarak kamuoyu konusunda destek istedi.

Ağrı ASKF'nin Ağrı'nın sporunda önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Alpaslan, " Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bizler gibi genç bir yönetime sahip. Artık gençlere güvenilmesi gerektiğini söylemek istiyoruz. Seçim gününe kadar gerek sivil toplum örgütlerimizi, gerekse üyelerimizi tek tek dolaşarak desteklerini isteyeceğiz. Çünkü biz bu işe talibiz. Ticaret odamızın daha farklı, günümüz şartlarına uygun, kararların yönetim kurulunda oy birliği ile alındığı, Ağrı'nın gerçekleriyle örtüşen proje ve politikalar uygulayacağımıza inanıyoruz." dedi.

Ziyaret , ASKF Yönetimi ile hatıra resmi çekildikten sonra son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Murat Alpaslan: Sosyal Sorumluluk Projelerimiz Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement