Muratpaşa Belediyesi 'Bahçede Yaşam Var' etkinlikleri başlıyor - Son Dakika
Güncel

Muratpaşa Belediyesi 'Bahçede Yaşam Var' etkinlikleri başlıyor

Muratpaşa Belediyesi \'Bahçede Yaşam Var\' etkinlikleri başlıyor

Muratpaşa Belediyesi, 'Bahçede Yaşam Var' etkinlikleri kapsamında 'Atıksız Mutfak' atölyesi düzenleyecek. Atölye, 21 Haziran Çarşamba günü saat 15.00'te başlayacak ve Ekolojik Yaşam Derneği Hareketi Derneği Kurucu Başkanı Meziyet Avcı tarafından yürütülecek. Planlı alışveriş, doğru saklama, geri dönüştürme pratikleri ve ev tipi kompost yapma gibi konuların ele alınacağı atölyeye kayıt yaptırmak için Turunç Masa'nın 444 80 07 numaralı çağrı merkezi aranabilir.

18.06.2023 11:30

Muratpaşa Belediyesi'nin 'Bahçede Yaşam Var' başlığı altında düzenleyeceği etkinlikler, 'Atıksız Mutfak' atölyesiyle başlıyor.

Muratpaşa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü'nün Demircikara Mahallesi'nde bulunan bahçesinde düzenlenecek söyleşi ve atölyelerin ilki, 21 Haziran Çarşamba günü saat 15.00'te 'Atıksız Mutfak' atölyesi ile başlayacak. "Atıksız yaşam atıksız mutfakla başlar" sloganıyla yaşama geçirilen Atıksız Mutfak serisi, Ekolojik Yaşam Derneği Hareketi Derneği Kurucu Başkanı Meziyet Avcı tarafından yürütülecek.

Seride; planlı alışveriş, koşullar ölçüsünde üretme, doğru saklama, mevcudu değerlendirme, geri dönüştürme pratikleri, ev tipi kompost yapma üzerine söyleşi ve atölye uygulamaları yapılacak. Kontenjanla sınırlı atölyeye katılım için Turunç Masa'nın 444 80 07 numaralı çağrı merkezinden kayıt yaptırılabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Muratpaşa Belediyesi 'Bahçede Yaşam Var' etkinlikleri başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement