Muşlu Öğrenciler Çöp Topladı - Son Dakika
Güncel

Muşlu Öğrenciler Çöp Topladı

Muşlu Öğrenciler Çöp Topladı

Muş'taki Namık Kemal Yatılı Bölge Ortaokulu'nun öğrencileri, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında öğretmenleriyle birlikte cadde ve sokaklarda çöp topladı.

27.04.2015 12:40

Muş'taki Namık Kemal Yatılı Bölge Ortaokulu'nun öğrencileri, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında öğretmenleriyle birlikte cadde ve sokaklarda çöp topladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, Namık Kemal Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Nazım Alataş, müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı çevre temizliği etkinliği Zafer Mahallesi'nde başladı, Gençlik Merkezi önünde sona erdi. Öğrenciler mahalle, cadde ve sokaklara atılan çöpleri poşetlere doldurdu. Etkinlikte Gençlik Merkezi tarafından öğrencilere tişört ve şapka dağıtıldı.

Çevre duyarlılığını gençlere kazandırmak için çöp topladıklarını vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, herkesin kendi evinin önünü temizlemesi gerektiğini bildirdi. Amaçlarının çevre temizliği konusunda duyarlılık ve farkındalık oluşturmak olduğunu ifade eden Ali Kartal, çocuklardan başlayarak çevre bilincini topluma yayımaya çalışacaklarını belirtti. Ali Kartal, şunları söyledi:

"Bu gerçekleştirdiğimiz projede ki amacımız, toplumu çevre temizliği hakkında bilinçlendirmek. Projeyi genişleterek il genelinde uygulama yapacağız. Atalarımızın da dediği gibi, 'Herkes kendi evini temiz tutarsa bir köy temiz olur, bir köy temiz olursa bir il temiz olur, bir il temiz olursa bir memleket temiz olur." - Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muşlu Öğrenciler Çöp Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement