Müslüm Gürses'in Doktoru: Beyin Ölümü Gerçekleşmiş Değil - Son Dakika
Güncel

Müslüm Gürses'in Doktoru: Beyin Ölümü Gerçekleşmiş Değil

Müslüm Gürses\'in Doktoru: Beyin Ölümü Gerçekleşmiş Değil

Geçirdiği by-pass ameliyatının ardından karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunu yaşayan Müslüm Gürses'ten kötü haber geldi.

01.03.2013 11:32

Geçirdiği by-pass ameliyatının ardından karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunu yaşayan Müslüm Gürses'ten kötü haber geldi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Twitter hesabından "Müslüm Gürses'i kaybettik. Çok üzgünüm, başımız sağolsun. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini paylaşırken, sanatçının doktoru, Gürses'in durumunun iyi olmadığını ifade ederek, "kaybedebiliriz" dedi.

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in doktoru Deniz Şener, Gürses'in uzun süre yoğun bakımda makine desteği ile hayatını sürdürdüğünü ifade ederek, "Ancak şu anda bir beyin ölümü gerçekleşmiş değil. Genel durum itibariyle durumunun iyi olmadığını, özellikle son günlerde iyiye gitmediğini görüyoruz, kaybedebiliriz" dedi.

Yapılması gereken her şeyin yapıldığını ancak Gürses'in sağlık durumunda iyileşme sağlanamadığını dile getiren Şener, şu an makine ile solunum desteği sağlandığı, yoğun bakım ünitesinde tedaviye devam edildiğini kaydetti. Gürses'in genel durumunun kötüye gidiyor olması nedeniyle öldüğü yönünde değerlendirmelerin yapılmış olabileceğini sözlerine ekledi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Müslüm Gürses'in Doktoru: Beyin Ölümü Gerçekleşmiş Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement