Mustafa Bıyık Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mustafa Bıyık Seçim Sonuçları

Mustafa Bıyık Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Trabzon Yomra belediye başkan adayı olan Mustafa Bıyık isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Trabzon Yomra belediye başkan adayı olan Mustafa Bıyık isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Trabzon Yomra ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Mustafa Bıyık isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Trabzon Yomra adayı Mustafa Bıyık kimdir? İyi Parti Trabzon Yomra adayı Mustafa Bıyık yüzde kaç oy aldı?

Mustafa Bıyık Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Trabzon Yomra belediye başkan adayı olarak gösterilen Mustafa Bıyık Yomra ilçesinde % 52,41 oranında oy almıştır. Yomra ilçesinde % 52,41 oranında oy olan Mustafa Bıyık adlı İyi Parti adayı toplamda 11.751 adet oy sayısına ulaştı.

Mustafa Bıyık Kimdir?

Mustafa Bıyık Seçim Sonuçları

Mustafa Bıyık, Trabzon'un Yomra ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini ilçede, liseyi ise Trabzon'da okuyan Bıyık, 2006 yılında Anadolu Universitesi Perakende Yönetimi ve Mağazacılık Bölümü'nde önlisans, 2011 yılında da Anadolu Universitesi İşletme Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladı. Halen eğitim hayatına Atatürk Universitesi Sosyoloji Bölümünde devam eden Bıyık, iş hayatına ise lise yıllarında atıldı. Eğitim hayatı ile iş hayatını birlikte yürüten Bıyık, üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Siyasi hayatında da çeşitli kademelerde görev alan Bıyık, evli ve orta derecede İngilizce bilmektedir.

Trabzon Yomra ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mustafa Bıyık Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement