Narkotik Mücadele Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Narkotik Mücadele Toplantısı Yapıldı

10.07.2026 16:42

Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan başkanlığında Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları değerlendirildi.

(ANKARA) - Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan'ın başkanlığında, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın çalışmalarına ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Ali Fidan'ın riyasetinde Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımızın çalışmalarına ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi."

Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımızın birim amirlerinin katılım sağladığı toplantıda; toplum sağlığını ve geleceğimizi hedef alan uyuşturucu tehdidiyle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetler kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Uyuşturucuya karşı mücadelemizi azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Zehir tacirlerinin gençlerimizin hayatlarını karartmasına, ailelerimizin huzurunu bozmasına ve geleceğimizi tehdit etmesine asla izin vermiyoruz, vermeyeceğiz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Narkotik Mücadele Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement