Narlıdere'de teröre lanet yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Narlıdere'de teröre lanet yürüyüşü

Narlıdere\'de teröre lanet yürüyüşü

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerce düzenlenen hain tuzakta 5 askerin şehit olmasının ardından Teröre Lanet yürüyüşü düzenledi.

19.05.2016 08:41  Güncelleme: 08:43

Yürüyüşe CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, CHP PM üyesi Mustafa Moroğlu, CHP İzmir İl Başkanı Alattin Yüksel, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce , CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, İzmir Esnaf odası Başkanı Zekeriya Mutlu, CHP Kadın ve gençlik kolları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile Narlıderelilerin oluşturduğu coşkulu kalabalık katıldı. Hep bir ağızdan atılan 'Türkiye Laiktir Laik kalacak' ve Teröre Hayır ' Sloganları eşliğinde Narlıdere'yi baştan başa geçen yürüyüşe balkonlardan ve Mithatpaşa caddesi esnafından yoğun destek geldi.

Islıklarla da protesto edilen terör yürüyüşü Demokrasi meydanında Başkan Batur yaptığı konuşma ile devam etti. Batur" Hakkari'den gelen acı haber, şehitlerimizin acı haberi hepimizi yeniden büyük bir üzüntüye sevk etti. Narlıdere her zaman olduğu gibi duyarlılığını göstererek gerçekleştirdiğimiz Teröre lanet ve laiklik yürüyüşüne koşarak katıldı. Bu alandan terörü bir kez daha lanetliyorum. Cumhuriyetimiz ve onun değerlerine dil uzatanlara 'Türkiye laiktir laik kalacak' sözünü hatırlatıyorum" dedi. Terör yürüyüşüne katılanlara teşekkür eden başkan Batur'un ardından PM üyesi Mustafa Moroğlu ve Milletvekili Atilla Sertel terörü lanetledikleri konuşmalarında hükümetin politikalarını eleştirerek tüm yapılanların takipçisi olacaklarını, ocaklara ateşler düşüren terör olaylarının sorumlularından ve Cumhuriyet düşmanlarından hesap soracaklarını ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Narlıdere'de teröre lanet yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement