NASA'nın dünya dışındaki gezegenlerde yaşama ilişkin analiz yapması için 24 ilahiyatçı alacağı iddiası - Son Dakika
Güncel

NASA'nın dünya dışındaki gezegenlerde yaşama ilişkin analiz yapması için 24 ilahiyatçı alacağı iddiası

NASA\'nın dünya dışındaki gezegenlerde yaşama ilişkin analiz yapması için 24 ilahiyatçı alacağı iddiası

NASA'nın dünya dışındaki gezegenlerde bir yaşam bulunduğunda insanların din noktasında nasıl bir düşünceye sahip olacağını araştırmak için 24 ilahiyatçıyı işe alacağı iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. NASA'nın internet sitesinde 24 ilahiyatçıyı işe aldığına veya alacağına dair herhangi bir iş ilanı bulunmadığı tespit edildi.

05.01.2022 13:33  Güncelleme: 13:41

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nin diğer gezegenlerde uzaylı yaşamı bulunduğunda, insanların nasıl tepki vereceğini ve bu keşfin, tanrılar ve yaratılış hakkındaki fikirleri nasıl etkileyebileceğini değerlendirmek istediği, bu nedenle farklı dinler ve mezhepler hakkında çalışma yapan 24 ilahiyatçıyı işe alacağı iddia edildi.

24 İLAHİYATÇI ARANIYOR İDDİASI

Din insanlarından yardım isteyen NASA'nın farklı dinler ve mezhepler hakkında çalışma yapan 24 ilahiyatçıyı işe alacağı paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

İDDİALAR ASILSIZ ÇIKTI

Ancak kaynak olarak The Times'ın 22 Aralık 2021'de hazırladığı bir haber gösterilen iddianın asılsız olduğu ortaya çıktı. NASA'nın internet sitesinde 24 ilahiyatçıyı işe aldığına veya alacağına dair herhangi bir iş ilanı bulunmuyor.

Son Dakika Güncel NASA'nın dünya dışındaki gezegenlerde yaşama ilişkin analiz yapması için 24 ilahiyatçı alacağı iddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement