SPOR Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve İstanbulspor yenilgileriyle üst sıralardan kopan Nazilli Belediyespor'un düşme hattıyla arasındaki farkın 7 puana inmesi camiada endişeye yol açtı.
Bu sezon kuruluşunun 50'nci yıl dönümünü kutlayan Nazilli ekibi zirvenin 16, Play-Off barajının da 11 puan gerisine düştü. Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, şöyle dedi:
"İşimizi şansa bırakmamalıyız. Bir an önce tırmanışa geçmeliyiz. Yenildiğimiz maçlarda sergilenen futbol beni üzmedi. Sadece bunu sonuca yansıtamadık. Mutlaka toparlanacağız ve alt sıralarla aramızdaki puan farkını açacağız."
- İzmir
Son Dakika › Güncel › Nazilli'de Endişe Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.