Nazım'lı, Tolstoy'lu, Poe'li, Necip Fazıl'lı Kitap Fuarı Tanıtımı - Son Dakika
Güncel

Nazım'lı, Tolstoy'lu, Poe'li, Necip Fazıl'lı Kitap Fuarı Tanıtımı

Nazım\'lı, Tolstoy\'lu, Poe\'li, Necip Fazıl\'lı Kitap Fuarı Tanıtımı

İzmit'te Cumartesi günü başlayıp 20 Mayıs'a kadar devam edecek olan Kitap Fuarı'nın tanıtımıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında Nazım Hikmet, Necip Fazıl Kısakürek, Tolstoy, Edgar Allen Poe ve Frederich Nietzsche tiplemeleri büyük ilgi topladı.

10.05.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'te Cumartesi günü başlayıp 20 Mayıs'a kadar devam edecek olan Kitap Fuarı'nın tanıtımıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında Nazım Hikmet, Necip Fazıl Kısakürek, Tolstoy, Edgar Allen Poe ve Frederich Nietzsche tiplemeleri büyük ilgi topladı. İzmit'te Kitap Fuarı'nın tanıtımıyla ilgili yarın sabah da Yürüyüş Yolu'ndaki ağaçlara kitaplar asılacak, erken kalkan vatandaşlar bunları ağaçlardan toplayabilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ilkini 2009 yılında gerçekleştirdiği bu yılki Kitap Fuarı'na 350 yayınevi ve 29 sivil toplum kuruluşu katılıyor. Uluslararası İnterteks Fuar Alanı'nda 20 Mayıs'a kadar sürecek olan fuarda yazarlar da kitaplarını imzalayacak.

AĞAÇLAR KİTAP AÇACAK

Fuarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sektreteri Ersin Yazıcı, yarın sabah Yürüyüş Yolu'ndaki ağaçlara geçen yıl olduğu gibi seçkin yazarların kitaplarının asılacağını, erken kalkan vatandaşların ağaçlara asılan bu kitaplardan istediklerini alabileceklerini söyledi.

Kitap Fuarı'nın tanıtım toplantısında Nazım Hikmet, Necip Fazıl Kısakürek, Tolstoy, Edgar Allen Poe ve Frederich Nietzsche' in tiplemeleri de hazır bulundu. Ünlü yazarları canlandıran bu kişiler hem yarın Yürüyüş Yolu'nda, hem açıldıktan sonra Kitap Fuarı'nda canlandırdıkları yazarların kitaplarını imzalayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazım'lı, Tolstoy'lu, Poe'li, Necip Fazıl'lı Kitap Fuarı Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement