Neco, 50. Sanat Yılı Konserinde Anneler İçin Sahne Aldı! - Son Dakika
Güncel

Neco, 50. Sanat Yılı Konserinde Anneler İçin Sahne Aldı!

Neco, 50. Sanat Yılı Konserinde Anneler İçin Sahne Aldı!

Trump Alışveriş Merkezi, Anneler Günü'nü 10 Mayıs Cumartesi akşamı ünlü sanatçı Neco'nun müzik ziyafetiyle kutladı! Neco'nun kızı Ayşe Yılmazel de dinleyiciler arasındaydı.

12.05.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trump Alışveriş Merkezi, şarkılarıyla gönüllerde taht kurmuş olan ünlü sanatçı Neco'yu 50. sanat yılı konserinde hayranlarıyla buluşturdu. Neco, Trump Alıveriş Merkezi'nin giriş katında verdiği konserle hem 50. sanat yılını hem de tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Dinleyicilerinin arasında şarkılarını söyledi

10 Mayıs Cumartesi günü herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleşen konserde Neco, yılların eskitemediği en güzel ve en sevilen şarkılarını seslendirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen konserde Neco, dinleyicilerin arasına katılarak onlarla birlikte parçalarını seslendirdi.

Kızı Ayşe Özyılmazel de izledi

Neco'nun kızı Ayşe Özyılmazel de konseri izleyenler arasındaydı. Konser sırasında babasıyla bol bol şakalaşan ve dinleyicilerle birlikte şarkılara eşlik eden Yılmazel keyifli tavırlarıyla da dikkat çekti.

"Zaman su gibi akıp geçti"

Neco, 50. sanat yılını kutlamanın heyecanı içinde olduğunu söyleyerek "Zaman su gibi akıp geçti. Sahneye çıktığım ilk günü bugün gibi hatırlıyorum, keyifli bir 50 yıldı diyebilirim… 50. sanat yılımı Anneler Günü gibi özel bir günde kutladığım için ayrıca mutluyum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Neco, 50. Sanat Yılı Konserinde Anneler İçin Sahne Aldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement