Nevruz Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Nevruz Bayramı Kutlamaları

Nevruz Bayramı Kutlamaları

Silvan Kaymakamı Adem Çelik, Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

21.03.2017 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silvan Kaymakamı Adem Çelik, Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Diyarbakır'ın Silvan Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Çelik, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Nevruz'un geniş bir coğrafyada binlerce yıldır kutlanan ortak bir bayram olduğunu ifade etti.

Ülkede de Nevruz'un uzun zamandır mücadelesini verdikleri kardeşlik ve huzur ikliminin pekiştirilmesine vesile olmasını dileyen Çelik, şunları kaydetti:

"Hoşgörüyü simgeleyen Nevruz, Orta Asya'dan Balkanlara, Ortadoğu'dan Anadolu'ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada binlerce yıldır aynı coşkuyla kutlana gelmektedir. Bu bakımdan Nevruz kutlamalarının, günümüzde, tarihi mirasımıza, kültür ve medeniyetimize yakışır bir şekilde toplumsal barışımızı, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecek adımlar atmaya, bir arada yaşama azmimizi kararlılıkla korumaya devam etmeliyiz. Nevruz Bayramı'yla beklediğimiz neticeye ulaşacağına ve önümüzde yepyeni bir dönemin açılışına vesile olacağına inanıyorum. Silvanlı hemşehrilerim başta olmak üzere herkesin 21 Mart Nevruz Bayramı'nı kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nevruz Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement