Nikahtan Önce Çanakkale Müzesi'ne Gittiler - Son Dakika
Güncel

Nikahtan Önce Çanakkale Müzesi'ne Gittiler

Nikahtan Önce Çanakkale Müzesi\'ne Gittiler

Hollanda’nın Rotterdam şehrinde yaşayan Kadir Arabacı ve nişanlısı Gül Çolak, nikahtan önce Rotterdam’da kurulan ve 70 gündür gönüllü faaliyet gösteren Çanakkale Müzesi’ni gezdi.

05.05.2015 09:13

Hollanda'nın Rotterdam şehrinde yaşayan Kadir Arabacı ve nişanlısı Gül Çolak, nikahtan önce Rotterdam'da kurulan ve 70 gündür gönüllü faaliyet gösteren Çanakkale Müzesi'ni gezdi.

Rotterdam'ın iş adamlarından Kadir Arabacı, "Çanakkale Müzesi'ni ziyaret etmeyi çok istiyordum. Eşime sürpriz yaptım ve onu da getirerek bize bu vatanı veren şehitlerimize dua edip, düğün salonuna gittik. Çok mutlu oldum. Eşim bana 2 aydır hep söylüyordu. Ona bu sürprizi son dakika yaptım" dedi.

Çiçeği burnunda gelin Gül Çolak ise "Böyle bir sürprizi beklemiyordum. Ben nişanlılık suresinde beni Çanakkale Müzesi'ne götürmezsen sana evet demem diyordum. Eşim nikahtan önce bana büyük sürpriz yaptı. Muhteşem bir müze, Atatürk odasına ve malzemelere hayran kaldım. Çanakkale'yi herkesin bilmesi gerekir. Bu gün bizler varsak Çanakkale'nin sayesinde varız" diye konuştu.

Müzeye birçok meslek dalından çok sayıda ziyaretçinin geldiğini belirten müze sahibi Bülent Türker ise ilk defa bir gelin ve damadın bu şekilde ziyaret gerçekleştirdiğini ifade etti. Türker, "Gelin ve damat gelince bize de büyük sürpriz oldu. Çok mutlu olduk. Bu organizeye katkısı olan Şahin Arabacı ya teşekkür ederim. Gençlerin yüzünde gülümseme ve Çanakkale ile Türkiye sevdası hiç bitmesin" ifadelerini kullandı.

Çiftin düğününde ise bayrak şovu yapıldı. Düğüne Türkiye'den gelen ünlü sanatçı Muhittin Ersan ve Fevzi de katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nikahtan Önce Çanakkale Müzesi'ne Gittiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement