Nilüfer Belediyespor Meryem'le İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Nilüfer Belediyespor Meryem'le İmzaladı

Nilüfer Belediyespor Meryem\'le İmzaladı

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'nde geçtiğimiz sezonu 5'inci sırada bitiren Nilüfer Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Meryem Boz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

11.06.2015 15:18

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'nde geçtiğimiz sezonu 5'inci sırada bitiren Nilüfer Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Meryem Boz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, Challenge Cup'ın MVP'si seçilen Meryem Boz'u geçtiğimiz sezon takip ettiklerini ve beğendiklerini söyledi. Karamık, şöyle dedi:

"Meryem, Polonya'ya transfer olmak üzereyken bizi tercih etemesine çok sevindik. Yeni sezon için iyi bir kadro oluşturacağız. Hedefimiz ilk 5'e girip Avrupa'ya çıkmak. Bize her konuda destek veren Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'e teşekkür ediyorum. Nilüfer Belediyespor'un geçtiğimiz sezon ligdeki başarısı Bursa'da seyirci patlamasına neden oldu. Kadromuzun geçen sezondan daha güçlü olacak" dedi.

BOZ: "HEDEF TAKIMI AVRUPA'YA TAŞIMAK"

Meryem Boz, imza töreninden sonrda yaptığı açıklamasında, "Bursa'da kaldığım için mutluyum. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Bizim ilk hedefimiz takımı Avrupa'ya taşımak. Ligde üst sıralarda yer alabilmek ve Türkiye Kupası'nda ise sonuna kadar gidebilmek" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nilüfer Belediyespor Meryem'le İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement