Nsu Davasında Süpriz Gelişme: Beate Zschaepe 3 Avukatını Azletti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nsu Davasında Süpriz Gelişme: Beate Zschaepe 3 Avukatını Azletti

16.07.2014 17:14

Almanya'nın Münih kentinde süren, NSU davasının sanığı Beate Zschaepe, bugün süpriz bir kararla 3 avukatını da görevden azletti.

Almanya'nın Münih kentinde süren, NSU davasının sanığı Beate Zschaepe, bugün süpriz bir kararla 3 avukatını da görevden azletti. Mahkeme heyeti başkanı yargıç Manfred Götzl, bugünkü duruşmada azl dilekçesini açıklarken, şahit Timo Brandt'ın dinlemesi de yarıda kaldı.

Yarın sürmesi gereken ve Brandt'ın dinlemesinin devam etmesi planlanan duruşma, Salı gününe kadar ertelendi. Zschaepe'nin, yarın saat 14.00'e kadar azletme nedenlerini hakim heyetine açıklaması gerekiyor. Zschaepe'yi avukatlar Wolfgang Heer, Anja Sturm ve Wolfgang Stahl savunuyordu.

Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) örgütünün hayatta kalan tek üyesi Beate Zchaepe, intihar eden Uwe Böhnhardt ve Uwe Mundlos ile birlikte 8'i Türk 10 kişiyi öldürmeye yardımcı olmakta suçlanıyor. - Nih

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nsu Davasında Süpriz Gelişme: Beate Zschaepe 3 Avukatını Azletti - Son Dakika


Advertisement