Nur Partisi'nden Mısır İçişleri Bakanına Destek - Son Dakika
Güncel

Nur Partisi'nden Mısır İçişleri Bakanına Destek

Nur Partisi\'nden Mısır İçişleri Bakanına Destek

Mısır'da Selefi eğilimli Nur Partisi sözcüsü Şerif Taha, İçişleri Bakanı Muhammed İbrahim'in görevde kalması gerektiğini savundu.

31.01.2014 20:15  Güncelleme: 20:47

Mısır'da Selefi eğilimli Nur Partisi sözcüsü Şerif Taha, İçişleri Bakanı Muhammed İbrahim'in görevde kalması gerektiğini savundu.

Taha, Mısır'da katıldığı bir televizyon programında yaptığı konuşmada, "Rabia ve Nahda meydanlarını boşaltmak için gösterdiği çabalardan sonra İçişleri Bakanı görevden alınmamalı" dedi.

İçişleri Bakanlığı ve yönetici kadroları hakkında övgü dolu sözler sarfeden Taha, "İçişlerinin çalışmalarını takdir ediyoruz. Onlar, görevlerini yerine getirirken ölümle yüzleştikleri sırada kendilerine yöneltilen eleştirilerden insan utanıyor" diye konuştu.

Taha, İçişleri Bakanlığı ile halk arasındaki ilişkilerin daha önce bu kadar gerilmediğini belirterek, bu gerginliğin 30 Haziran itibariyla sona erdiğini öne sürdü.

Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin 3 Temmuz'da askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılmasına zemin hazırlayan Müslüman Kardeşler Teşkilatı karşıtı gösteriler 30 Haziran'da başlamıştı.

Son günlerde Mısır'da, mevcut geçici hükümetin kabinesinde değişiklik yapılması gerektiği tartışılıyor. - Kahire

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nur Partisi'nden Mısır İçişleri Bakanına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement