Nurgül Yeşilçay ve Çağan Irmak Koruncuk Vakfı İçin Elele Verdi - Son Dakika
Güncel

Nurgül Yeşilçay ve Çağan Irmak Koruncuk Vakfı İçin Elele Verdi

Nurgül Yeşilçay ve Çağan Irmak Koruncuk Vakfı İçin Elele Verdi

Nurgül Yeşilçay ve Çağan Irmak kamuoyunun beğeniyle izlediği Asmalı Konak dizisinden sonra ilk defa Koruncuklar için çekilen tanıtım filmi projesinde bir araya geldi.

13.09.2014 11:22  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'nın filminin çekimi için gönüllü olan Nurgül Yeşilçay, kamera karşısına geçti.

Vakfın 30 saniye süren tanıtım filmi için Nurgül Yeşilçay yönetmen Çağan Irmak ile iletişime geçerek bu projede yer almasını ve destek vermesini rica etti. Çağan Irmak ise Nurgül Yeşilçay'a böyle bir projeye seve seve destek vereceğini ifade etti.

Dokuz yaşında bir erkek çocuk sahibi olan Nurgül Yeşilçay, çekimlerin ardından yaptığı açıklamada, "Onların küçücük elleri hayatı kucaklamaya yetmiyor. Desteğimize ihtiyaçları var" dedi.

35 yıldır korunma ihtiyacında olan çocukları hayata kazandırmak için var gücüyle çalışan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'nın başkanı Figen Özbek; en büyük hedeflerinin toplumdaki bu soruna dikkat çekerek gereken duyarlılığı oluşturmak olduğunu vurgulayarak, "En başta özellikle Numil olmak üzere bu Sosyal Sorumluluk Projesi'ne yüreklerini ortaya koyarak gönüllü destek veren herkese; Ogilvy, Kala Film ve İmaj Stüdyoları'na ve Effect Halkla İlişkiler'e Koruncuklarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Onlar da artık "Koruncuk Meleği" oldu" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nurgül Yeşilçay ve Çağan Irmak Koruncuk Vakfı İçin Elele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement