Nuri Elibol'dan Teşekkür İftarı - Son Dakika
Güncel

Nuri Elibol'dan Teşekkür İftarı

Nuri Elibol\'dan Teşekkür İftarı

AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı ve Ankara İhlas Medya Grup Başkanı Nuri Elibol, “Bu seçimlerin bir eksiği gediği varsa emin olun bu size ait değildir.

25.06.2015 23:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı ve Ankara İhlas Medya Grup Başkanı Nuri Elibol, "Bu seçimlerin bir eksiği gediği varsa emin olun bu size ait değildir. Siz üzerinize düşeni fazlasıyla yaptınız. O biz vekil adaylarına aittir, bizim yetersizliğimizdir" dedi.

7 Haziran Genel Seçimleri'nde AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı ve Ankara İhlas Medya Grup Başkanı olan Nuri Elibol, AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı'na teşekkür iftarı verdi. Seçim sonuçları hakkında açıklamalarda bulunan Elibol, "Bir seçim yapıldı. Sonuçlara ilişkin herkes bir takım yorumlar yapıyor ama biz kendi cebimizden, elimizi vicdanımıza koyup, kendi vicdani muhasebemizi hem partimiz yapıyor hem genel başkanımız yapıyor hem Sayın Cumhurbaşkanımız hem de bütün kademelerdeki herkes; niye böyle oldu, biz ne yaptık, nerede hata yaptık, ne eksiğimiz vardı, ne kusurumuz vardı, daha iyi nasıl olabilirdi, bir daha böyle olmaması için ne tedbirler almamız gerekiyor… Yaptığımız hataları sıralayıp bu hataların bir daha tekerrür etmemesi için yapılması gerekenlerle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bu seçimlerin bir eksiği gediği varsa emin olun bu size ait değildir. Siz üzerinize düşeni fazlasıyla yaptınız. O biz vekil adaylarına aittir, bizim yetersizliğimizdir" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nuri Elibol'dan Teşekkür İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement