Nusaybin'de Teröristlerin Çaldığı Belediye Kepçesine Şüpheli Paket Bırakıp Terk Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nusaybin'de Teröristlerin Çaldığı Belediye Kepçesine Şüpheli Paket Bırakıp Terk Etti

Nusaybin\'de Teröristlerin Çaldığı Belediye Kepçesine Şüpheli Paket Bırakıp Terk Etti
09.08.2015 14:48

Nusaybin'de teröristlerin çaldığı belediye kepçesine şüpheli paket bırakıp terk etti Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'nın Gençlik yapılanması YDG-H'liler tarafından yaklaşık bir hafta önce çalınarak sokaklarda hendek kazılmada kullanılan belediyeye ait bir kepçe, çatışma sırasında lastikleri patlatılınca içerisine şüpheli bir paket bırakılarak sokak ortasında terk edildi.

Nusaybin'de teröristlerin çaldığı belediye kepçesine şüpheli paket bırakıp terk etti

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'nın Gençlik yapılanması YDG-H'liler tarafından yaklaşık bir hafta önce çalınarak sokaklarda hendek kazılmada kullanılan belediyeye ait bir kepçe, çatışma sırasında lastikleri patlatılınca içerisine şüpheli bir paket bırakılarak sokak ortasında terk edildi.

Nusaybin'de YDG-H'liler, yaklaşık bir hafta önce blelediyeye ait bir kepçeyi çalarak sokak ve caddelerde hendek kazmak için kullanmaya başladı. Abdulkadir Paşa Mahallesi Kanarya sokakta dün kepçe ile hendek kazan YDG-H'liler, kendilerine müdahale eden polisle çatışınca kepçenin lastikleri patladı. Kaçan YDG-H'liler, terk ettikleri kepçeye bir paket bıraktı. Polis, üzerinde kablo bağlı paketin bomba olma ihtimali üzerine Mardin'den bomba imha uzmanı istedi.

Sokağın başında bekletilen bir polis aracından, vatandaşların kepçeye yaklaşmaması yönünde uyarı yapıldı. Müdahale için Mardin'den bomba imha uzmanı istendi.

Görünü Dökümü

--------

-Sokakta terk edilen kepçeden görüntüler

-Polis uzaktan kepçeyi gözetlemesi

-Kepçenin içindeki şüpheli paketten görüntüler

-Mermi isabet eden kepççeden görüntüler

-Kazılan hendeklerin görüntüsü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN,(DHA)-

=================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de Teröristlerin Çaldığı Belediye Kepçesine Şüpheli Paket Bırakıp Terk Etti - Son Dakika


Advertisement