O Yanan Evine, Küçük Çocuk Tabletine Ağladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

O Yanan Evine, Küçük Çocuk Tabletine Ağladı

02.01.2015 12:05

Ümraniye’de bir binanın giriş katında yangın çıktı.

Olay sabah saatlerinde Elmalı Mahallesi Akseki Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, sabah işten gelen Necmettin Adamış, soğuk olan evini ısıtmak için elektrik sobasını yaktı. Bu sırada yatmak için hazırlanan Adamış, koku geldiğini fark etti.

Yangın çıktığını gören Adamış, komşularına haber verdi. Komşuları itfaiyeyi ararken, ev sahibi adam büyük bölümü yanan yatağını dışarı çıkardı. Adamış bu sırada ellerinden hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen Ümraniye ve Çengelköy İtfaiyesi’ne bağlı ekipler, yangına müdahale etti. Bu sırada evinin önünde bekleyen Necmettin Adamış, itfaiyenin müdahalesini gözyaşları içinde izledi. Binada oturan vatandaşlar da panikle kendilerini dışarı attı. Çocuklarıyla birlikte dışarı çıkan bir kadın, yaşadığı korku nedeniyle gözyaşlarını tutamadı. Kadının küçük oğlu ise “Tabletim” diyerek ağladı.

Kış günü evsiz kalan Necmettin Adamış gözyaşlarına boğulurken, komşuları teselli etmeye çalıştı. İtfaiyenin yarım saatlik müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. 

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel O Yanan Evine, Küçük Çocuk Tabletine Ağladı - Son Dakika


Advertisement