Öğrencilerden Polis ve Askerlere Duygulandıran Mektuplar - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Polis ve Askerlere Duygulandıran Mektuplar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sınıftan genel görüntü Öğrencilerin resim çizmesi ve şiir yazması 4. Sınıf öğrenci Gamze Şencan'ın yazdığı şiiri okuması 4. Sınıf öğrencisi Çiğdem Koç yazdığı şiiri okuması Okuldan genel görüntü Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Toyfanlı köyündeki ilkokulun öğrencileri, Diyarbakır ve Şırnak'ta görev yapan polis ile askerlere moral vermek için resim çizdi, mektup yazdı.

22.02.2016 14:33

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sınıftan genel görüntü

Öğrencilerin resim çizmesi ve şiir yazması

4. Sınıf öğrenci Gamze Şencan'ın yazdığı şiiri okuması

4. Sınıf öğrencisi Çiğdem Koç yazdığı şiiri okuması

Okuldan genel görüntü Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Toyfanlı köyündeki ilkokulun öğrencileri, Diyarbakır ve Şırnak'ta görev yapan polis ile askerlere moral vermek için resim çizdi, mektup yazdı.

Toyfanlı Frekler İlkokulu Müdürü Canan Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18 öğrencinin yazdığı mektupları ve çizdiği resimleri Şırnak'ta ve Diyarbakır'da görev yapan polis ve askerlere ulaştıracaklarını söyledi.

"Hayat Bilgisi dersinde vatanımızı ve bayrağımızı korumanın ne kadar önemli olduğunu ve vatanımızı koruyan güvenlik güçlerimize minnet borçlu olduğumuzu anlattığım sırada öğrencilerimizle birlikte asker ve polislerimize moral vermek adına mektup yazma ve resim çizme kararı aldık" diyen Öztürk, vatanı ve bayrağı için canlarını seve seve veren polis ve askerlere destek olmak istediklerini belirtti.

Onların her zaman yanlarında olduklarını hissetmelerini istediklerini anlatan Canan Öztürk, "Okulumuzun 1'inci sınıf öğrencileri yaptıkları resimleri 2, 3 ve 4'üncü sınıfta okuyan öğrencilerimiz de asker ve polislerimize hitaben yazdıkları mektupları bana teslim ettiler" şeklinde konuştu.

"Canım Askerim"

4'üncü sınıf öğrencisi Gamze Şencan, "Canım Askerim" adını verdiği şiirinde şu ifadeleri kullandı:

"Vatanı koruduğunuz için size teşekkür ederiz. Siz orada olmasaydınız biz burada okuyamazdık askerim. Sayenizde rahatça ders yapıyoruz. Sizi vurmalarını istemiyorum askerim. Hürriyeti korudunuz askerler. Orada kendinize iyi bakın askerler. Ben sizi çok seviyorum askerler, ben sizi çok seviyorum çok özledim."

Sınıfta şiirini okuyan Şencan'ın duygulandığı da görüldü.

4'üncü sınıf öğrencisi Çiğdem Koç da yazdığı mektubunda şunları kaydetti:

"Size çok teşekkür ederim bizi koruduğunuz için. Biz burada rahat rahat ders yapabiliyoruz. Sizi çok seviyorum ve çok önemsiyorum. Size selamlar gönderiyorum."

Okul müdürü Öztürk, öğrencilerin yazdığı mektuplar ve çizdiği resimleri Diyarbakır ve Şırnak'ta görevli asker ve polislere posta yoluyla göndereceklerini de bildirdi.

Öğrencilerden Polis ve Askerlere Duygulandıran Mektuplar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Polis ve Askerlere Duygulandıran Mektuplar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement