Öğretmenler Günü Novada Outlet Söke'de kutlanır - Son Dakika
Güncel

Öğretmenler Günü Novada Outlet Söke'de kutlanır

Öğretmenler Günü Novada Outlet Söke\'de kutlanır

Novada Outlet Söke, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği bir kampanya ile öğretmenlere özel indirimli alışveriş fırsatı sunuyor.

21.11.2012 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Novada Outlet Söke'den öğretmenlere özel alışveriş fırsatı:

23-24 ve 25 Kasım tarihlerini kapsayan indirimli alışveriş kampanyasından MEB tarafından verilen kimliklerini gösteren emekli ya da çalışan öğretmenler yararlanabilecekler.

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel indirim sağlayan mağazalar ve indirim oranları ise;

"English Home tüm aksesuar ürünlerinde %50, Tekin Acar Estee Lauder markalı cilt ve makyaj ürünlerinde %15, Çocukça mağazasında çocuklara yönelik tüm tekstil ürünlerinde %20, Ay Yıldız'da tüm ürünler %10, Kığılı sonbahar-kış yeni sezon ürünlerinde ekstra %10, Blue Key yeni sezon ürünlerinde %30, outlet ürünlerinde ise %50; Lotto'nun tüm sezon ürünlerinde %20 ve Rugan Ayakkabı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim"dir.

Novada Outlet Söke'nin lezzet duraklarında ise öğretmenlere; Aydöner'de bir İskender alana ikinci İskender ücretsiz olup, Mangal Keyfi'nde tüm ürünlerde %10, Konya Sefası'nda ise %20 indirim uygulanacaktır.

Otantika Etnografya Müzesi'nde; Egenin geleneksel yemeklerini sunan restoran bölümünde yemek yiyen öğretmenler %10 indirimin yanı sıra, müzeyi de ücretsiz gezme imkanına sahip olacaklar.

Kaliteli ve ekonomik alışverişin merkezi Novada Outlet Söke, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenleri bekliyor...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğretmenler Günü Novada Outlet Söke'de kutlanır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement