Öğretmenlere Yönelik Voleybol Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Öğretmenlere Yönelik Voleybol Turnuvası

Öğretmenlere Yönelik Voleybol Turnuvası

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde öğretmenlere yönelik okullar arası voleybol turnuvası düzenlendi.

19.11.2014 11:58

Karaköprü Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen voleybol turnuvası başladı.

Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda açılışı yapılan turnuvasının açılışına Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Karaköprü Belediye Meclis üyeleri, Ömer Göçebeler, İlçe Milli Eğitim Müdürü H. Murat Yanmaz, turnuvaya katılacak öğretmeler ile öğrenciler katıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "24 Kasım Öğretmenler gününü şimdiden tebrik ediyoruz. Bu vesileyle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz eğitime her anlamda destek veriyor. Önemli olan sosyal ve spor aktiviteleri gerçekleştirmektir. Burada birlik ve beraberliği tesis etmek. Turnuvaya 12 okulumuzun katılımı var. Ben öncelikle centilmenlik kazansın diyorum. Bizde bu turnuvayı düzenlemekten onur duyuyoruz. Katılım gösteren tüm okullarımızı şimdiden tebrik ediyorum. İnşallah müsabakalar güzel geçer ve hak eden kazanır" dedi.

Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü H. Murat Yanmaz ise "Belediye Başkanımız ve Kültür Müdürlüğümüz böyle bir etkinlik yaptı. Onlara bu anlamda teşekkür ediyoruz. Önemli olan katılımdır. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Çiftçi, öğretmen ve öğrencilere karanfil dağıtarak seyirciler arasında müsabakayı izledi. Turnuvanın ilk gününde oynanan müsabakalar, 'Ömer Türkmen Lisesi: 2 Fen Lisesi, Çok Programlı Lisesini:0, Celal Çiftçi Sağlık Lisesi:0 Emine Göncü Lisesi: 2, Mete Has İlkokulu: 0 Vakıflar 2000 İlkokulu: 2' şeklinde sonuçlandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Öğretmenlere Yönelik Voleybol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement