Okul Yapımı İçin Bağışlanan Parayla Makam Arabası Alındığı İddiası - Son Dakika
Güncel

Okul Yapımı İçin Bağışlanan Parayla Makam Arabası Alındığı İddiası

Okul Yapımı İçin Bağışlanan Parayla Makam Arabası Alındığı İddiası

İzmir Milli Eğitim Müdürü Bardakcı: "Son alınan makam araçlarının ne zaman alındığı belli. Benden önce alınmış" "Madem rapordan söz ediliyor neden raporun gereği yapılmıyor?"

28.09.2013 16:43

İzmir Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hayırseverlerin okul yapılması için bağışladığı paralarla makam arabası alındığı iddialarıyla ilgili, "Son alınan makam araçlarının ne zaman alındığı belli. Benden önce alınmış" dedi.

Bardakcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden bu yana makam aracı alımı yapılmadığını, alınan biri minibüs, biri ticari araç, diğeri de otomobil olmak üzere 3 aracın eğitim hizmetlerinde kullanıldığını kaydetti.

İddiaların kendisini yıpratmaya yönelik olduğunu ifade eden Bardakcı, "Madem rapordan söz ediliyor neden raporun gereği yapılmıyor? Böyle bir rapor görmedim ben. Son alınan makam araçlarının ne zaman alındığı belli. Benden önce alınmış. Bu iddialar maksatlı" diye konuştu.

Eski İzmir Milli Eğitim Müdürü Rağip Üye de döneminde böyle bir alım  olmadığını belirterek, "Yanlış iş yapmadık" dedi.

"Müfettiş raporu var"

Türk Eğitim Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Merih Demir ise gazetecilere yaptığı açıklamada, İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, eski müdür Rağip Üye döneminde okul yapılmak üzere hayırseverler tarafından bağışlanan paranın amacı dışında kullanıldığını savundu.

Üye'nin ardından göreve başlayan Vefa Bardakcı döneminde, okul yapımında kullanılması gereken paralarla 3 makam aracı alındığını öne süren Demir, bağışın yanlış kullanıldığına dair müfettiş raporunun olduğunu da söyledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okul Yapımı İçin Bağışlanan Parayla Makam Arabası Alındığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement