Okullar Belediye Desteğiyle Hayat Buluyor - Son Dakika
Güncel

Okullar Belediye Desteğiyle Hayat Buluyor

Okullar Belediye Desteğiyle Hayat Buluyor

Manisa Belediyesi'nin okulların fiziki şartları noktasında yaptığı desteklerde gündeme geldi.

18.11.2012 08:37

Manisa'da Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Okullar Hayat Bulsun" projesinin tanıtım toplantısında, Manisa Belediyesi'nin okulların fiziki şartları noktasında yaptığı desteklerde gündeme geldi. Kent merkezinde bugüne kadar 46 okulun bahçe duvarlarını, ferforje demirlerini ve çevre düzenlemelerini yapan, proje çerçevesinde de desteklerini sürdürecek olan Manisa Belediyesi'ne projeye verdiği desteklerden dolayı teşekkür edildi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Okullar Hayat Olsun" Projesi'nin tanıtım toplantısını Öğretmen Evi'nde gerçekleştirdi. Toplantıya Projenin Koordinatörü Kerim Rodoplu, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Orman İşletme Müdürü Yalçın Akın, Manisa Belediyesi Kültür Müdürü Kemal Çamlıoğlu ile birlikte merkez ve ilçelerdeki okul müdürleri katıldı. Toplantı da ilk olarak söz alan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, projenin ayrıntılarından bahsetti. Projenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından iki yıl önce hayata geçtiğini ifade eden Altınsoy, okulların ders saatleri dışında da halka açık tutulacağını söyledi. Proje Koordinatörü Kerim Rodoplu da, eğitimin önemine dikkat çekerek, okullardan vatandaşların da en iyi şekilde faydalanabilmesi gerektiğinin altını çizerek, anne ve babalarını da okulda gören çocukların daha başarılı olabileceğini söyledi.

MANİSA BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Proje çerçevesinde okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesinde destek veren Manisa Belediyesi'ne de teşekkür edildi. Halkın kullanımına açılacak olan okulların Manisa Belediyesi'nin destekleriyle fiziki şartlarının iyileştirildiğine dikkat çekilirken, belediyenin önümüzdeki günlerde projenin hayata geçmesiyle birlikte, diğer okullarında fiziki şartlarının iyileştirilmesi çalışmalarına destek vereceğinin altı çizildi.

OKULLARDA NELER YAPILDI

Manisa Belediyesi'nin bugüne kadar kent genelinde hizmet veren 46 okulun gerekli eksikliklerinin giderildiğini belirten Manisa Belediyesi Kültür Müdürü Kemal Çamlıoğlu ise, "Okullarımızın bahçe duvarlarının yenilenmesi, ferforje korkuluk, aydınlatma direkleri takılması, asfaltlanması ve bank yerleştirilmesi gibi çok sayıda ihtiyacını karşıladık. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Okullar Hayat Bulsun" projesine de ortak olup Manisa Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Proje çerçevesinde ilk etapta belirlenen 10 okulun da fiziki şartlarının yenilenmesi noktasında çalışmalara başladık" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okullar Belediye Desteğiyle Hayat Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement