Ölen Oğlunun Banka Borcu İcralık Etti - Son Dakika
Güncel

Ölen Oğlunun Banka Borcu İcralık Etti

Ölen Oğlunun Banka Borcu İcralık Etti

Adıyaman’da bir vatandaşın maaşına, bir yıl önce ölen oğlunun iki bankaya olan kredi borcu nedeniyle icra geldi.

18.06.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da bir vatandaşın maaşına, bir yıl önce ölen oğlunun iki bankaya olan kredi borcu nedeniyle icra geldi.

2013 yılı Ağustos ayında Adıyaman- Malatya karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ekrem Çakmak'ın, iki bankaya olan kredi ve kredi kartı borcu, arkasında bıraktığı ailesini mağdur etti. Özel bir bankadan 7 bin TL kredi çeken ve bin 500 TL borcu kalan Ekrem Çakmak'ın ölümünün ardından artan borcun sigorta 10 bin TL, babası Ali Çakmak ise 11 bin 500 TL'sini ödeyerek borcu sıfırladı. Aynı bankaya ayrıca kredi kartı borcu ve başka bir bankaya kredi kartı borcunu ise ödeyemediler.

Bir yıl önce ölen oğlu ile yıkılan acılı baba, bankalara olan kredi borcuyla kendi maaşına icra gelmesiyle tekrardan yıkıldı.

Otomobilini satarak borcunu ödediği oğlunun kredi borcundan dolayı mağdur olan Ali Çakmak'ın emekli maaşına bloke konuldu. Çakmak, "İki banka beni, eşimi ve oğlumun eşini icraya vermiş. Bin 500 TL borcu ödemek için elimde ne var ne yoksa sattım. 11,5 bin TL ödeme yaptım. Kredi kartları için benim maaşıma icra geldi. Oğlumu kaybetmenin acısını yaşarken, ardından bankaların bana yaptıkları beni bir kez daha yıprattı. Cumhurbaşkanım ve Başbakanımdan bu konuya el atmalarını istiyorum. Benim bu mağduriyetimi gidersinler. Benim gibi banka mağduru olan kişilerin de mağduriyetleri giderilsin" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ölen Oğlunun Banka Borcu İcralık Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement