Olimpiyat Şampiyonu Akgül Yetiştiği Kulübü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Olimpiyat Şampiyonu Akgül Yetiştiği Kulübü Ziyaret Etti

Olimpiyat Şampiyonu Akgül Yetiştiği Kulübü Ziyaret Etti

RİO Olimpiyatlarında altın madalya kazanan milli güreşçi Taha Akgül memleketi Sivas'ta Demirspor, Okçuluk Kulübü ve Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç'ı ziyaret etti.

17.11.2016 17:15

RİO Olimpiyatlarında altın madalya kazanan milli güreşçi Taha Akgül memleketi Sivas'ta Demirspor, Okçuluk Kulübü ve Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç'ı ziyaret etti.

ANTRENMAN YAPTI, OK ATTI

Serbest stil 125 kiloda altın madalya alan Taha Akgül'e Rio Olimpiyatları'nde grekoromende 98 kiloda 3'üncü olan Cenk İldem de eşlik etti. Önce güreşe başlayıp yetiştiği Sivas Demirspor Kulübünü ziyaret eden Akgül, güreş takımının antrenmanına da katıldı. Akgül, sporculara antrenman öncesi kısa bir konuşma yaparak güreş hakkında bilgiler verdi. Akgül, öncelikle ahlaklı ve saygılı sporcu olunması gerektiğini söyleyerek, sporculara taktikler de verdi. İdman sonu sporcularla hatıra fotoğrafı çekindi.

Daha sonra Sivas Gençlikspor'a ait okçuluk salonuna giden Taha Akgül ve Cenk İldem, Okçuluk İl Temsilcisi Ufuk Demir'den ve antrenör Pınar Demir'den çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Akgül ve İldem sporcuların atışlarını izledri, ok attı.

Taha Akgül ile Cenk İldem, son olarak Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç'a ziyarette bulundular. Sivas'taki amatör sporların çalışmaları hakkında Müdür Kılıç'tan bilgiler alan Akgül ve İldem, amatör sporun daha da ilerlemesi temennisinde de bulundu.

- Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Olimpiyat Şampiyonu Akgül Yetiştiği Kulübü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement