Oltalar En Büyük Sazan İçin Atıldı - Son Dakika
Güncel

Oltalar En Büyük Sazan İçin Atıldı

Oltalar En Büyük Sazan İçin Atıldı

Düzenlenen yarışma sonunda birinciliği 50.2 cm'lik sazan balığı ile Mahmut Efe isimli yarışmacı birinci oldu.

25.06.2012 11:03

Halit Aydoğan isimli yarışmacı ise 16 adet balık tutarak en çok balık tutma dalında ödülü almaya hak kazandı.

9, Uluslararası Gölbaşı, Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Festivali kapsamında Amatör Olta Balıkçılığı Sazan Balığı Tutma Yarışması gerçekleştirildi.

Mogan Gölü kıyısında sabahın erken saatlerinde olta atan balıkçıların en büyük sazan balığını ele geçirme heyecanı saat 11.00'de sona erdi. Düzenlenen yarışma sonunda birinciliği 50.2 cm'lik sazan balığı ile Mahmut Efe isimli yarışmacı birinci oldu. Halit Aydoğan isimli yarışmacı ise 16 adet balık tutarak en çok balık tutma dalında ödülü almaya hak kazandı.

Sportif balıkçılığı kamuoyuna tanıtmak ve yarışma heyecanı ile amatör olta balıkçılarını bir araya getirerek, onları kaynaştırmak, yarışma kültürü, paylaşım ve yardımlaşma anlayışını geliştirmek amacı ile düzenlenen yarışmadan sonra tutulan balıklar yeniden Mogan Gölü'ne atıldı.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Düzenlenen sazan balığı tutma yarışmasında büyüklük dalında Mahmut Efe birinci, Kenan Bozkurt ikinci, Cemal Tabay üçüncü oldu. En çok balık tutma dalında ise 16 adet balıkla Halit Aydoğan birinci, Turgay Güngör ikinci, Murat Yavaş üçüncü, Pehlül Uzun da dördüncülüğü elde etti.

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük ile Şenlik Organizasyon Başkanı Hulusi Gürpınar ve diğer yetkililer verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oltalar En Büyük Sazan İçin Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement