Ölüm Listesinde Adı Vardı - Son Dakika
Güncel

Ölüm Listesinde Adı Vardı

Ölüm Listesinde Adı Vardı

İntihar eden OHAL Eski Valisi Hayri Kozakçıoğlu'nun adı DHKP-C terör örgütünün infaz listesinde yer alıyordu.

23.05.2013 11:48  Güncelleme: 12:18

Gece geç saatlerde kalbine sıktığı tek kurşunla yaşamına son veren OHAL Eski Valisi Hayri Kozakçıoğlu'nun adı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinin 27 ilde DHKP-C terör örgütüneyönelik operasyonununda elde edilen bilgilerde yer alıyordu.

Bugün Gazetesinden Bilal Şahin'in haberine göre; polis, örgütün memur listesine yaklaşık 1,5 yıl önce Yürüyüş Dergisi'ne yönelik operasyonda ele geçirilen CD'lerin kodlarını çözerek ulaştı ve operasyonlar sonucu da suikast listesine ulaştı.

NECDET MENZİR DE LİSTEYE DAHİLMİŞ

Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ulaştırma eski Bakanı ve eski emniyet müdürü Necdet Menzir. Örgütün Sosyal Güvenlik Kurumu'nda çalışan elemanları vasıtasıyla Menzir'in son adres bilgilerine ulaştığı belirlendi.

HAYRİ KOZAKÇIOĞLU DA VAR

Örgütün suikast listesindeki diğer isimler şunlar: İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan, MİT eski Müsteşarı Mehmet Eymür ve eşi Janset Eymür, Tansu Çiller'in oğlu Mert Çiller, İşadamı Ali Ağaoğlu, emekli binbaşı Zeki Bingöl, Hayri Kozakçıoğlu ve yine eski bakanlardan Mehmet Ağar.

OPERASYONLARDA ELE GEÇİRİLENLER

Polisin 7 ayrı merkeze yayarak 27 ayrı ilde düzenlediği operasyonda çoğunluğu devlet memuru olan 184 kişi gözaltına alınmıştı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Malatya ve Erzurum'un merkez olarak belirlendiği operasyonda aralarında doktor, hemşire, öğretmen vergi denetmeni ve SGK memurlarınınbulunduğu zanlılar sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülmüştü. Zanlıların çalıştıkları yerlerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel dokümana el konulmuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ölüm Listesinde Adı Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement