Önce Karakter Analizi Yapın, Sonra Çiçek Gönderin - Son Dakika
Güncel

Önce Karakter Analizi Yapın, Sonra Çiçek Gönderin

Önce Karakter Analizi Yapın, Sonra Çiçek Gönderin

444çiçek'ten sipariş verip sevdiklerinize bir demet mutluluk hediye edebilirsiniz

21.06.2011 14:30

Kadınların hemen hemen hepsi çiçekleri seviyor. Ama acaba hangi kadını en çok hangi çiçek mutlu ediyor? Çiçeklerin ve kadınların dilinden anlamak için Çiçek Online çiçek siparişinde kaliteli hizmetin adresi www.444cicek.com en güzel kokulu ve taptaze çiçekleri sevdiklerinizin adresine kadar teslim ediyor.

Çiçek göndermek kadın kalbini çalmanın en etkili yollarından biri olarak görülüyor. www.444cicek.com, her karakterden kadının kalbini kazanacak güzellikte çeşitli aranjmanlar sunuyor.

Bir kadına hangi çiçeği hediye edeceğinize karar veremiyorsanız, onun karakterine uygun bir tercih yapmayı deneyebilirsiniz. İşte size belirli karakterlere uygun çiçekler hakkında ipuçları:

Asil kadınlara orkideler yakışır

Orkide asaletli bir seçim olarak zor beğenen kadınlardan artı puan kazandırıyor. Beyaz orkideler gençlere göre; mor orkideler ise asil ve ağır tercihleri olan; kendini özel ve farklı hissetmek isteyen kadınların tercihi.

Güller, tüm zamanların favorisi

Kırmızı güller tam da romantiklere göre! Romantik ama aynı zamanda güçlü bir karaktere sahip olan kadınlar kırmızı gülleri tercih ediyor. Kırmızı güller, aşkı çağrıştırdığından olsa gerek, birçok kadının en hassas noktası. "En büyük aşkım sensin" demenin güzel bir yolu.

Beyaz güller, çiçekler arasında masumiyetin temsilcisi. Saf aşka inan kadınların gözdesi.

Hayat dolu kadınlara zarif ve güzel kokulu lilyumlar

Zarafetleriyle göze çarpan narin kadınlar, lilyumlara çok benziyor ve kendilerini onlarla özdeşleştiriyor.

Doğal kadınlar beyaz lilyumlardan ve kır çiçeklerinden hoşlanıyor. Pembe ise gençlerin ve ruhu hep genç kalanların rengi! Güzel kokularıyla pembe lilyumlar özellikle yeniliklere açık, neşeli kadınların ruhuna hitap ediyor.

Annelere menekşe

Menekşe sevenler; alçakgönüllü, yüreği sevgi dolu ve paylaşmayı seven kadınlar arasından çıkıyor. Bu tanımlar en çok da annelere uyuyor. Yani, anneler için menekşelerin yeri ayrı.

En doğrusu, sık sık çiçek almak

Başka bir hediyeyle birlikte ya da tek başına; hem özel günlerde hem de bütün yıl boyunca çiçekler tüm kadınların en doğal hakkı! 444çiçek'ten çiçek siparişi vererek sevdiğinizin size gösterdiği özeni sizin de ona göstermenizin şimdi tam zamanı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Önce Karakter Analizi Yapın, Sonra Çiçek Gönderin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement