Ordu'da sağanak sonucu köprü yıkıldı, cadde ve sokaklar göle döndü - Son Dakika
Güncel

Ordu'da sağanak sonucu köprü yıkıldı, cadde ve sokaklar göle döndü

Ordu'da etkili olan sağanak nedeniyle Bülbül Deresi üzerinde bulunan bir köprünün korkulukları yıkıldı. Dereden taşan sular cadde ve sokakları göle çevirirken, yollar ağaç parçaları ve çamur yığınlarıyla doldu. Vatandaşlar kendi imkanlarıyla temizlik çalışması yaparken, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri de temizlik çalışması başlattı. Ayrıca, Karadeniz Sahil Yolu'nda bazı araçlar yoldaki su birikintilerinde mahsur kaldı ve sürücüler güvenli bölgelere alındı.

09.07.2023 01:21

Ordu'da etkili olan sağanak nedeniyle kent merkezinden geçen Bülbül Deresi üzerinde bulunan bir köprünün korkulukları yıkıldı. Dereden taşan sular cadde ve sokakları göle çevirirken, yollar ağaç parçaları çamur yığınlarıyla doldu. Bazı ev ve iş yerlerini su basarken, vatandaşlar kendi imkanları ile temizlik çalışması yaptı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri de Bülbül Deresi'nde temizlik çalışması başlattı.

Öte yandan, Karadeniz Sahil Yolu'nda ise bazı araçlar yoldaki su birikintilerinde mahsur kaldı. Araç sürücüleri güvenlik güçleri tarafından güvenli bölgelere alındı. (DHA)

Ordu\'da sağanak sonucu köprü yıkıldı, cadde ve sokaklar göle döndü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu'da sağanak sonucu köprü yıkıldı, cadde ve sokaklar göle döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement