Ordu İnşaat İşçileri Alacakları İçin Çatıya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ordu İnşaat İşçileri Alacakları İçin Çatıya Çıktı

İnşaat işçileri alacakları için çatıya çıktıKayseri'de çalıştıkları inşaatte yatan ve bir süredir paralarını alamayan iki duvar işçisi 14 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

08.08.2017 18:29

İnşaat işçileri alacakları için çatıya çıktı

Kayseri'de çalıştıkları inşaatte yatan ve bir süredir paralarını alamayan iki duvar işçisi 14 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. İşçiler uzun süren ikna çalışmaları neticesinde çıktıkları çatıdan indirildi.

Melikgazi İlçesine bağlı Esenyurt Mahallesi Paşalı caddesinde meydana gelen olayda iddiaya göre Van'dan gelerek Kayseri'de inşaat çatısına çıkan Abdulhari Çelik(40) ve Sergen Gezer (29) çalıştıkları inşaatten paralarını alamadıkları için 14 katlı inşaatın çatısına çıktı. Çatı katındaki inşaat tuğlalarının üzerine çıkarak intihar edeceklerini söyleyen iki inşaat işçisi " Biz çocuklarımızın rızkını kazanmak için Kayseri'ye geldik. 10 gündür inşaatta kalıyoruz. Çalıştığımız günden bu yana bir kuruş para almadık. İnşaat yetkilileri gelir paramızı verirse öyle ineriz" dediler. Polis ve diğer inşaat çalışanlarının ikna çalışmaları bir süre sonuçsuz kalırken, olay yerine inşaat yetkililerin gelmesi ve işçilerinin alacaklarını vermesi sonrası iki inşaat işçisi çıktıkları çatı katından indi. Polis iki inşaat işçisinin ifadesini almak üzere emniyet müdürlüğüne götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ordu İnşaat İşçileri Alacakları İçin Çatıya Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu İnşaat İşçileri Alacakları İçin Çatıya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement