Ordulular Kartepe'de Piknikte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ordulular Kartepe'de Piknikte Buluştu

Ordulular Kartepe\'de Piknikte Buluştu

Kocaeli Marmara Ordulular Derneği'nin Pazar günü Kartepe Seka Kamp Alanı'nda düzenlediği Yöresel Panayır Şöleni'nde Ordulular biraraya geldi.

11.06.2012 21:41  Güncelleme: 21:38

Şölene destek veren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, plaket ile onurlandırılırken yaptığı teşekkür konuşmasında, hemşehri derneklerinin tercih ettiği yer olan Kartepe'de ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kartepe Belediyesi'nin desteği ile Kocaeli Marmara Ordulular Derneği tarafından Seka Kamp Alanı'nda düzenlenen şölen renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Geniş bir katılımla gerçekleşen zengin bir programla düzenlenen şölene katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a verdiği destek ve katkılar nedeniyle Dernek Başkanı Mehmet Çun, teşekkür plaketi takdim etti.

Törende teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hemşehri derneklerinin bu tür organizasyonlar için Kartepe'yi tercih etmesinden onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, "Kartepe halkı adına her birinize ilçemize hoş geldiniz diyerek saygıyla selamlıyorum.

Orta Asya'nın dört bir yanından gelmiş ve bu bölgede Anadolu kültürü oluşmuş insanımızın bu tür etkinlikler sayesinde birliğini ve beraberliğini muhafaza ettiğini hepimiz biliyoruz. Milletimizin Anadolu'da yaşadığı kültürü, göçüp geldiği birlik ve beraberlik içinde yaşadığı Kartepelilik kültürünü de bu tür piknik organizasyonlarla kültürler kaynaşmasını sağlamaktadır.

Kartepe'de pek çok değere sahip bir ilçe. Bu ilçede siz değerli hemşehri derneklerini misafir etmek bizim için gurur vesilesi. Kartepe'yi tercih eden bütün sivil toplum örgütlerinin faaliyet yapması için ev sahipliği yapmak bizleri mutlu etmektedir" dedi.

Konuşmalar ardından Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, beraberinde Çayırkent Belediye Başkanı Muzaffer Çakmak ve Dernek Başkanı Mehmet Çun ile Seka Kamp Alanı'nda piknik yapan Ordulularla sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ordulular Kartepe'de Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement