Orduspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Orduspor Maçının Ardından

Orduspor Maçının Ardından

Orduspor TEKNİK DİREKTÖRÜ CUPER.

26.02.2013 01:08

Orduspor TEKNİK DİREKTÖRÜ CUPER: "İKİNCİ YARIDA KONTROLÜ KAYBETTİĞİMİZ İÇİN GALATASARAY 20 DAKİKADA 3 GOL BULDU"

BASIN TOPLANTISINA, GALATASARAY'IN TEKNİK HEYETİ VE FUTBOLCULARINDAN KİMSE KATILMADI

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Galatasaray'a 4-2 mağlup oldukları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda iyi mücadele ettiklerini ancak ikinci yarıda istedikleri gibi oynayamadıklarını ve kontrolü kaybettiklerini belirterek, şunları söyledi:

"İlk yarı iyi mücadele ettik. İstediğimiz şekilde defans yapabiliyorduk. Ancak ikinci yarıda, bambaşka bir takım vardı. Takım istediği gibi oynayamıyordu ve topu tutamıyordu. Galatasaray'ın golleri, peş peşe geldi. İkinci yarıda topun peşinde koşmak zorunda kaldık, çünkü pas yapamıyorduk. İkinci yarıda kontrolü kaybettiğimiz için Galatasaray 20 dakikada 3 gol buldu. Defanstan istediğimiz gibi çıkamıyorduk. Bu nedenle zorlandık. Onlar uzun toplarla, Burak ve Drogba gibi oyuncularla kontrolü ele geçirdi. İkinci yarı iki takımın da duruşu çok farklıydı."

Ordusporlu futbolcu Hasan Kabze de karşılaşmanın ilk yarısında iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Soyunma odasına 2-0 galip gittik, ancak Galatasaray

Sneijder'in attığı golle umutlandı ve oyunu lehine çevirdi. Galatasaray'ın, bu ligin üstünde oyuncuları var. Direkt 3-0 olarak kazansaydılar bu kadar üzülmezdik. 2-0'dan kaybetmek, bizi gerçekten üzdü" dedi.

Bu arada maç sonrası basın toplantısına, Galatasaray'ın teknik heyeti ve futbolcularından kimse katılmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orduspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement