Orhangazi'de Vatandaş Huzursuz - Son Dakika
Güncel

Orhangazi'de Vatandaş Huzursuz

Orhangazi\'de Vatandaş Huzursuz

Orhangazi'de yapımı üç yıl önce durdurulan huzurevi inşaatı tartışmalara yol açıyor.

16.04.2012 16:59

Son olarak bölgede incelemelerde bulunan Has Parti de inşaatın çürümeye terk edildiğini söyleyerek belediyeye tepki gösterdi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Has Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Tartar'ın "Huzurevi için yapacak bir şey yok, elimizde kaldı." sözlerini hatırlatarak projenin sahipsiz bırakıldığını iddia etti. Belediyenin işlevinin sorun çözmek olduğunu ifade eden Kaya, sorumluluğun Belediye Başkanı İsmail Tartar'da olduğunu söyledi.

İnşaatın belediye tarafından sürdürülmesi gerektiğini anlatan Kaya, Orhangazi halkının çözüm beklediğini söyleyerek inşaatın üç yıldır sürdürülememesini "büyük ayıp" olarak nitelendirdi.

Bilgi veren Has Parti İl Başkanı Ali Mollasalih ise, sürecin bu noktaya gelmesine anlam veremediklerini ifade ederek, belediye, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulundu. Çağrısında "Bir araya gelerek bu konuya çözüm arayalım" diyen Mollasalih, "Gerekiyorsa bir dernek kurup kent dinamikleri olarak inisiyatifi alalım. Büyük maliyetlerle yapımı bir noktaya kadar getirilmiş bu huzur evi kaderine terk edilmesin." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orhangazi'de Vatandaş Huzursuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement