Orion’da Streetball Şöleni Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Orion’da Streetball Şöleni Başlıyor

Orion’da Streetball Şöleni Başlıyor

Orion AVM, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı Streetball Turnuvası düzenleyerek kutluyor.

09.05.2011 13:28

Çorlu Belediyesi ile birlikte düzenlenen streetball turnuvası için ünlü Karizma Show ekibi de Orion'a geliyor. Renkli basketbol gösterileriyle dört gün sürecek turnuva sonunda kazanan takımlara 5 bin TL değerinde ödüller verilecek.

Orion geçtiğimiz yıl olduğu gibi, mayıs ayında gençlerin gözdesi ve vazgeçilmez eğlencelerinden biri olan streetball turnuvasına ev sahipliği yapıyor. Orion AVM sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Çorlu Belediyesi 4. Streetball Şöleni, 16-19 Mayıs günlerinde basketbol meraklılarını Çorlu'da buluşturacak.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen turnuvaya başvurular geçtiğimiz günlerde başladı. Gençler, yıldızlar, küçükler, minikler ve miniler kategorilerinde oynanacak turnuvaya başvurmak isteyenler Orion'a gelerek Danışma yetkililerine kayıtlarını yaptırabiliyorlar. Kayıtlar için oyuncuların nüfus cüzdanı fotokopilerini getirmeleri ve başvuru formlarını doldurmaları yeterli. Başvuru süresi 14 Mayıs akşamı sona eriyor.

Turnuvaya başvuran oyuncular, dörder kişilik takımlar oluşturacaklar. Üç asıl oyuncu ve bir yedek oyuncudan oluşacak olan dört kişilik takımlar, yetkilerce belirlenecek eşleştirmelere göre birbirleriyle karşılaşacaklar. Maçlar tek potada, belirli bir zaman süresince en yüksek puanı kazanmaya çalışılarak oynanacak.

Orion AVM ve Çorlu Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen turnuva, dört gün boyunca muhteşem şovlara da sahne olacak. Ünlü basketbol akrobasi gösteri grubu Karizma Show, turnuvanın açılış ve kapanış gününde unutulmaz gösteriler sunacak. 16 ve 19 Mayıs günlerinde Orion'da olacak Karizma Show, turnuvayı izleyenlere heyecanlı saatler yaşatacak. Turnuva süresince ayrıca break dance grupları, Latin dans ve halkoyunları ekipleri de Orion'da çeşitli gösteriler sunarak streetball heyecanını renklendirecekler.

Bilgi almak isteyenler Orion'un 673 33 14 numaralı telefonunu mesai saatleri süresince arayabilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orion’da Streetball Şöleni Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement