Orta'da Gençlik Yürüyüşü düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Orta'da Gençlik Yürüyüşü düzenlendi

Orta\'da Gençlik Yürüyüşü düzenlendi

Orta ve Kurşunlu Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlıkları tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Sakaeli köyündeki peri bacaları mevkisinde 3,5 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüşe Vali, Kaymakamlar, Jandarma Komutanı, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

16.05.2024 12:52

Orta'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Gençlik Yürüyüşü" düzenlendi.

Orta ve Kurşunlu Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlıkları tarafından düzenlenen etkinlikte katılımcılar, Sakaeli köyündeki peri bacaları mevkisinde 3,5 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi.

Ellerinde Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle yürüyen öğrenciler, yürüyüşün sonunda çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Yürüyüşün ardından Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci ile Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu, katılımcılara ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Yürüyüşe, Vali Mustafa Fırat Taşolar, Orta Kaymakamı Erkan Minuz, Kurşunlu Kaymakamı Ahmet Yeşilyurt, Bayramören Kaymakamı Hüseyin Taha Fidan, Yapraklı Kaymakamı Mücahit Özkök, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Mutlu Genç, kurum müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orta'da Gençlik Yürüyüşü düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement