Oslo Polisi Çok Sayıda Silah Ele Geçirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Oslo Polisi Çok Sayıda Silah Ele Geçirdi

Oslo Polisi Çok Sayıda Silah Ele Geçirdi
16.06.2017 08:02

– Norveç'in başkenti Oslo'da polisin dün gece bir apartman dairesine düzenlediği baskında çok sayıda silah ele geçirildi.

Norveç'in başkenti Oslo'da polisin dün gece bir apartman dairesine düzenlediği baskında çok sayıda silah ele geçirildi.

Operasyonu yürüten Oslo Polis Şefi Aste Tanem yaptığı açıklamada dairede aralarında kılıçların da olduğu çok sayıda silah ele geçirdiklerini belirterek, "Dairede bulunan kişi sağlık durumu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Şimdi bu kişinin evinde neden bu kadar çok silah bulundurduğunu araştıracağız" dedi.

Bu kişinin tutuklanmadığını da vurgulayan polis şefi, ele geçen silahların izine nasıl ulaştıklarını ise açıklamadı.

Görgü tanıkları ise üç polis ekibinin katıldığı baskından sonra daireden taşınan silahlar arasında makinalı tüfekler, av tüfekleri, tabancalar ve kılıçlar olduğunu belirttiler. - Oslo

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oslo Polisi Çok Sayıda Silah Ele Geçirdi - Son Dakika


Advertisement