Osmancık'ta "Konak Lokantası" Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta "Konak Lokantası" Törenle Hizmete Açıldı

Osmancık\'ta "Konak Lokantası" Törenle Hizmete Açıldı

Çorum'un Osmancık ilçesi' nde damak zevkine önem verenler ve damak lezzeti arayanlar için "Konak Lokantası" hizmete açıldı.

28.01.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Lokantası'nın hizmete açılması nedeniyle düzenlenen törene Osmancık ilçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, AK Parti Osmancık ilçe başkanı Av. Oğuzhan Kaya, MHP Osmancık İlçe Başkanı Musa Kara, MHP Osmancık belediye başkan adayı Haydar Kurşun, CHP Osmancık belediye başkan adayı Alaattin Uğur ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

İşletmeciliğini Şerif Taşkıran, Hüseyin Yanık ve İnayet Yanık'ın yaptığı "Konak Lokantası" Yazı Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde hizmete açıldı.

Açılış kurdelesi yapılan duaların ardından, Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Alaattin Uğur ve Oğuzhan Kaya tarafından kesildi.

Ardından işletmecileri kutlayarak yeni işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

OSMANCIK'TA DAMAK TADINIZA YENİ LEZZET DURAĞI

"Konak Lokantası" nda sabahları kahvaltı ve çorba ile yemeğin her çeşidi ile mantı, Kuru fasulye, nohut, Karnıyarık, Tavuk yemek çeşitleri, Et yemek çeşitleri, içli köfte, et ve tavuk döner, İskender, tatlılar, her türlü soğuk sıcak içecekler müşterilere sunuluyor. Damak tadını bilenlerin bir defa uğramaları menfaatleri icabıdır.

ÜCRETSİZ YEMEK İKRAM EDİLDİ

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile Konak Lokantası hizmete açıldı. Açılış sonrası davetlilere açılışa özel olarak ücretsiz yemek ikram edildi. Yeni işyerini hizmete açılan Konak Lokantası sahipleri açılış töreninde yalnız bırakmayan misafirlerine ikramlarda bulunarak teşekkür etti
Bizde yeni açılan Konak Lokantası'nın hayırlı uğurlu olmasını diliyor, sahiplerini kutluyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmancık'ta 'Konak Lokantası' Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement