Osmanlı Kıyafetleri Slovakya'ya Tanıtılacak - Son Dakika
Güncel

Osmanlı Kıyafetleri Slovakya'ya Tanıtılacak

Osmanlı Kıyafetleri Slovakya\'ya Tanıtılacak

Strednáodbornáškola I. Krasku 491 Púchov adlı okul ile proje ortaklığı yapan Mudanya Dörtçelik Lisesi METEM, 16-20 Kasım 2015 tarihleri arasında Slovakya’dan gelen 4 öğretmen ile atölye çalışmaları yapacak.

17.11.2015 12:10

Strednáodbornáškola I. Krasku 491 Púchov adlı okul ile proje ortaklığı yapan Mudanya Dörtçelik Lisesi METEM, 16-20 Kasım 2015 tarihleri arasında Slovakya'dan gelen 4 öğretmen ile atölye çalışmaları yapacak.

Slovak öğretmenlerden Andrea Hupková, "Projemizin maksadı modada mesleki beceri ve tecrübe kazanmak ve ayrıca diğer meslek okullarının öğretmenlerine de önderlik etmektir. Proje ortakları, öğretmenlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dikkatle seçildi. Kendi kimliğini muhafaza etmekte başarılı olan Türkiye, geleneksel teknikler ve desen kullanımı bakımından ortaklığa uygun görüldü" dedi.

Proje Koordinatörü Necla Gedik, "Dörtçelik METEM, Slovak öğretmenlerle moda ve geleneksel el sanatları konusunda bilgi ve tecrübelerini paylaşacak. Ortak ülkeden gelen öğretmenlerle okulumuzun atölyeleri haricinde Girit Derneği ve Mudanya Halk Eğitim Merkezi'nde de atölye çalışmaları yapacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmanlı Kıyafetleri Slovakya'ya Tanıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement