Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay Takım olarak sahada iyi durduk
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 1-0 galip geldikleri Nomme Kalju maçının ardından konuştu.
Maçın zor olacağını söylemiştik diyen Akçay, Öyle de oldu. Fiziksel olarak etkili bir takım. Teknik ve taktik olarak eksik görünebilirler. Özellikle ceza alanı içindeki karambollerden sonuca gitmek üzere kurulmuş bir oyun anlayışları var. Topun arkasında iyi duruyorlar şeklinde konuştu.
Akçay, sözlerine şöyle devam etti;
Son vuruşlarda ve atak sonlandırmada eksiklerimiz oldu. Son 10-15 dakikalık bölümde yorulduk ve kondisyon olarak zayıf gözüktük. Hızlı oyuncular
fazla atak yapınca yoruldular. Takım olarak sahada iyi durduk. Oyuncularımı kutluyorum. Disiplin bizim için son derece önemli.
Türkiye'nin mevcut durumu nedeniyle yabancı oyuncuların transferinde sıkıntı yaşadıklarını anlatan Mustafa Reşit Akçay, TFF'nin, Türkiye'nin dışa dönük fotoğrafını değiştirmesi gerekir. Bizim 2 veya 3 kaliteli isme ihtiyacımız var. Bunları bulursak yol alacağımızı düşünüyorum. Bizim için her şeyden önemlisi ligimiz dedi.
Bu arada Nomme Kalju Teknik Direktörü Sergei Frantsev basın toplantısına katılmadı.
Son Dakika › Güncel › Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay Takım Olarak Sahada İyi Durduk - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?