Otomobil aile sağlığı merkezine çaptı; anne ve baba öldü, kızları ağır yaralandı - Son Dakika
Güncel

Otomobil aile sağlığı merkezine çaptı; anne ve baba öldü, kızları ağır yaralandı

İZMİT'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaldırıma çarptıktan sonra aile sağlık merkezine çarptı.

09.02.2022 02:54  Güncelleme: 04:32

İZMİT'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaldırıma çarptıktan sonra aile sağlık merkezine çarptı. Kazada, Murat Sönmez (50) ile eşi Pamuk Sönmez (48) hayatını kaybetti, kızları Nazlı Sönmez (16) ağır yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Cedit Mahallesi Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde meydana geldi. Murat Sönmez idaresindeki 41 AEE 891 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptı. Savrulan otomobil yaklaşık 1,5 metrelik duvardan düşerek aile sağlık merkezine çarptı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobil içerisinde bulunan anne Pamuk Sönmez'in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan baba Murat Sönmez ve kızları Nazlı Sönmez de Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba Murat Sönmez, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nazlı Sönmez'in ise tedavisi sürüyor.

Kaza nedeniyle aile sağlık merkezinde hasar oluştu. Bina içerisinde de duvarların çatladığı, kapı ve pencerelerin kırıldığı görüldü. Kazanın ardından polis, araçta ve çevresinde incelemelerde bulundu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobil aile sağlığı merkezine çaptı; anne ve baba öldü, kızları ağır yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil aile sağlığı merkezine çaptı; anne ve baba öldü, kızları ağır yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement