Otomobil akaryakıt istasyonuna girdi: 2 yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil akaryakıt istasyonuna girdi: 2 yaralı

Otomobil akaryakıt istasyonuna girdi: 2 yaralı

KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna girdi.

27.08.2020 11:15  Güncelleme: 11:18
KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna girdi. Kazada sürücü ile akaryakıt istasyonunda çalışan bir kişi yaralandı.

Kaza, D-130 Karayolu'nun Seymen Mahallesi geçişinde yaşandı. Gölcük istikametine giden 06 BD 644 plakalı otomobil, adı öğrenilemeyen sürücünün kontrolünden çıktı. Otomobil, yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna girdi. Pompaların arasından geçen otomobil, yaklaşık 1.5 ton ağırlığındaki yakıt katkısı tankına çarpıp, durdu.

Kazada, istasyonda çalışan Coşkun Çeşmelioğlu ile sürücü yaralanadı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Sürücünün kazanın ardından, korkuyla otomobilinden inip, yola kaçtığı öğrenildi. Kaza nedeniyle akaryakıt istasyonu yaklaşık 2 saat kapalı kaldı. 'YARALI ARKADAŞIN DURUMU İYİ'Akaryakıt istasyonu yetkilisi İbrahim Aksoy, "Olayın nasıl olduğunu biz de anlamadık. Karşıdan araç gelip, pompaya girdi. Şurada yakıt katkısı tankı vardı. Oraya vurdu. Biz de bir şey anlamadık. Ne olduğunu göremedik. Daha sonra kamera kayıtlarından izledik. Pompacımız yaralandı. Hastaneye kaldırıldı. Çok şükür hayati tehlikesi yok. Yollarda çok gereksiz sürat yapılıyor. Normalde bu yolun hız sınırı 70, ama kamerayı izlediğimizde en az 140-150 kilometre hız var gibi geldi bana. Yetkililerin burada önlemleri daha çok arttırmalarını, herkesin kurallara uymasını istiyoruz" dedi.KAZA ANI KAMERADAÖte yandan, kaza anı akaryakıt istasyonunda bulunan güvenlik kameraları tarafından  kaydedildi. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilin istasyon girişindeki refüje çıktıktan sonra pompalara doğru yöneldiği görülüyor. Akaryakıt pompalarının arasından geçen otomobil, yakıt katkısı tankına ve istasyon çalışan Coşkun Çeşmelioğlu'na çarptıktan sonra duruyor.

Kazayla ilgili polis soruşturma başlattı.


- Başiskelekocaeli
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil akaryakıt istasyonuna girdi: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement