Otomobil Denize Uçtu: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Denize Uçtu: 1 Ölü, 4 Yaralı

Otomobil Denize Uçtu: 1 Ölü, 4 Yaralı

Trabzon'un Arsin ilçesinde düğüne giden gençleri taşıyan otomobil, denize uçtu.

23.07.2011 23:37

Trabzon'un Arsin ilçesinde düğüne giden gençleri taşıyan otomobil, denize uçtu. Kazada 4 kişi yaralandı, denizde kaybolan ve yarım saat sonra bulunan Erdal Alioğlu ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza saat 21. 30 sıralarında Arsin İlçesi Yanbolu mevkiinde meydana geldi. Araklı ilçesinden gelen ve komşularının düğününe giden içinde 5 kişinin bulunduğu 61 NE 151 plakalı otomobil, Falkoz Köprüsü çıkışında hatalı sollama nedeniyle denize uçtu. Araçta bulunan 4 kişi kendi imkanları ile kıyıya çıktı. 21 yaşındaki Erdal Alioğlu denizde kayboldu. Yaralıların uyarısı üzerine kazayı görenler ve olay yerine gelen gençlerin yakınları, denize girerek Erdal Alioğlu'nu aramaya başladı. Yaklaşık yarım saatlik aramanın sonucunda denizde baygın halde bulunan Erdal Alioğlu, kıyıya çıkarıldı.

Duran kalbi masajla çalıştırılan Alioğlu, olay yerine gelen ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Erdal Alioğlu, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan Kaan Sezgin, Çetin Bekiroğlu, Süleyman Civelek ve İsmail Yılmaz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavilerinin ardından taburcu edilecekleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Trabzon/ Arsin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Denize Uçtu: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement