Kayseri'de meydana gelen bir kaza olay yerinde bulunanların yüreklerini ağızlarına getirdi. Kazada halk arasında Hacı Murat olarak bilinen bir Murat 131'e çarpan otobüs aracı ortadan ikiye böldü. Arabanın bir yarısı bir tarada diğer yarısı bir tarafa savruldu.
Kayseri'de halk otobüsüyle çarpıştıktan sonra şoför mahalinin olduğu kısımdan ortadan ikiye bölünen otomobilde bulunan 2 kişi acilen hastaneye kaldırıldı.
Kocasinan İlçesi Gaziosman Mahallesi'nde Bağdat Caddesi ile Kaldırım Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada, 25 yaşındaki Mustafa Bayırbaşı yönetimindeki 38 AB 328 plakalı halk otobüsü, 34 yaşındaki Mustafa Aktaş yönetimindeki 58 FS 918 plakalı otomobile yandan çarptı.
Çarmanın şiddetiyle 58 FS 918 plakalı otomobil tam ortadan ikiyi bölündü. Otomobilin ayrılan ön ve arka koltuk bölümleri, birbirinden yaklaşık 15 metre uzaklaştı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Mustafa Aktaş ile yanında bulunan 39 yaşındaki Mürvet Çevrim Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Halk otobüsünün ön kısmında ise maddi hasar oluştu.
Hastaneye kaldırılan Mustafa Aktaş ve Mürvet Çevrim'in hayati bir tehlike taşımadığı bildirildi. Yaralıların tedavisi sürdürülürken emniyet ekipleri de kazayla ilgili soruşturma yürütüyor.
Son Dakika › Güncel › Otomobil İkiye Bölündü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.