Otomobiliyle Uçuruma Yuvarlandı, Cesedini Kız Arkadaşı Buldu - Son Dakika
Güncel

Otomobiliyle Uçuruma Yuvarlandı, Cesedini Kız Arkadaşı Buldu

Otomobiliyle Uçuruma Yuvarlandı, Cesedini Kız Arkadaşı Buldu

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesi'ne bağlı Uçmakdere Mahallesi'nde 300 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü 29 yaşındaki Hakan Erel öldü.

15.10.2015 12:23

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesi'ne bağlı Uçmakdere Mahallesi'nde 300 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü 29 yaşındaki Hakan Erel öldü. Erel'in cesedi, olaydan yaklaşık 24 saat sonra kendisinden haber alamaması üzerine kendi imkanlarıyla yol üzerinde arama yapan kız arkadaşının lastik izleri ve araç parçaları görmesi üzerine jandarmaya yaptığı ihbarla bulundu. İddiaya göre Hakan Erel, geçen Salı günü, saat 01.30 sıralarında kız arkadaşı Hatice Akbulut'u evine bıraktıktan sonra 59 AP 539 plakalı otomobille kendi evine doğru yola çıktı. Hatice Akbulut, Erel'den uzun süre haber alamaması üzerine durumu polis ve jandarmaya bildirdi.

KIZ ARKADAŞI YOL ÜZERİNDE ARAMA YAPTI

Akbulut, arkadaşlarının da yardımıyla Hakan Erel'in aracıyla evine dönüş güzergahı üzerinde arama yaptı. Hatice Akbulut, olaydan yaklaşık 24 saat sonra ilçeye bağlı Uçmakdere Mahallesi'ndeki yol kenarında fren izleri ve araç parçalarını görerek durumu jandarmaya bildirdi.

UÇURUMUN DİBİNDE BULUNDU

Olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri, yaklaşık 300 metre aşağıda uçuruma yuvarlanan otomobil ile araçtan fırlayan Hakan Erel'in cesedine ulaştı. Erel'in cesedi, yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucu halatlarla yukarı çıkartıldı. Erel'in cesedi, nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobiliyle Uçuruma Yuvarlandı, Cesedini Kız Arkadaşı Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement