Teröristler Ovacık İlçe Jandarma Komutanlığı'na Saldırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Teröristler Ovacık İlçe Jandarma Komutanlığı'na Saldırdı

Teröristler Ovacık İlçe Jandarma Komutanlığı\'na Saldırdı
10.06.2016 21:44  Güncelleme: 22:06

Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı binasına roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

PKK'lı teröristler Tunceli'de İlçe Jandarma Komutanlığı'na saldırdı. Can kaybının yaşanmadığı çatışmanın ardından kaçan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

GASP ETTİKLERİ ARAÇLA GELDİLER

Ovacık İlçe merkezine giren terör örgütü PKK mensubu bir grup, gasp ettikleri araçla saat 20.00 sıralarında Kandolar Mahallesi'nde bulanan İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yakınına geldi.

KARAKOLA ATEŞ AÇTILAR

Araçtan inen teröristler, karakola roket ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

ÇATIŞMA ÇIKTI

PKK'lıların nöbetçi kulübesine attığı iki roket duvara isabet etti. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

GELDİKLERİ ARAÇLA KAÇTILAR

Yaklaşık 5 dakika süren çatışmanın ardından teröristler geldikleri araçla, Munzur Vadisi bölgesine doğru kaçtı.

Can kaybının yaşanmadığı çatışmanın ardından kaçan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teröristler Ovacık İlçe Jandarma Komutanlığı'na Saldırdı - Son Dakika


Advertisement