(Özel Haber) '4 Bin TL Maaş Var Dediler' Vatandaşı Dolandırdılar - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) '4 Bin TL Maaş Var Dediler' Vatandaşı Dolandırdılar

(Özel Haber) \'4 Bin TL Maaş Var Dediler\' Vatandaşı Dolandırdılar

Gaziantep'in İslahiye ilçesine bağlı Altınüzüm beldesinde, kendilerini karayollarında mühendis olarak tanıtan kişiler, Bekir Şahin (55) isimli vatandaşa 4 bin TL maaş vereceğiz diyerek, 2 bin lirasını dolandırdılar.

25.09.2012 17:27

Gaziantep'in İslahiye ilçesine bağlı Altınüzüm beldesinde, kendilerini karayollarında mühendis olarak tanıtan kişiler, Bekir Şahin (55) isimli vatandaşa 4 bin TL maaş vereceğiz diyerek, 2 bin lirasını dolandırdılar.

İddaya göre, İslahiye'ye bağlı Altınüzüm beldesi Aydınoğlu Mahallesi'nde ikamet eden Bekir Şahin'in aynı beldeden arkadaşı Mahmut Akdoğan, beraberinde karayollarında mühendis olduklarını söyleyen iki kişiyle yanına geldi. İki şahıs, kendilerine traktör gerektiğini, 4 bin lira maaş ve traktörün yakıtının firmaya ait olduğunu söyleyerek Şahin'e iş teklif etti. Bekir Şahin'de tereddüt etmeden işi kabul ettiğini belirterek, dolandırılma olayını şöyle anlattı:

"Karayollarında mühendis olarak çalıştığını söyleyen iki kişi benden 4 bin lira maaşa karşılık teminat istedi. Ben de kardeşimin eşinden ve bir arkadaşından 2 bin lira borç buldum. İslahiye ilçesine geldim, 2 bin TL var, daha fazla bulamadım dedim. Daha sonra onların şefleri olduklarını söyledikleri birini aradılar. Sonra da tamam dediler, bende 2 bin TL'yi verdim. Biz de sonra size destek çıkarız, hastaneden sağlık raporu al gel seni bekliyoruz dediler. Devlet hastanesine giderek rapor almak istedim. Ama mesai bitmişti. İşlem olmadığını söylemek için mühendislerin yanına geldim. Kimseyi göremeyince İslahiye ilçesine bağlı Kırıkçalı mevkiinde yapımı devam eden İslahiye çevre yolu şantiyesine gelerek kendisinden para alan mühendisleri sorduğumda, oradakiler böyle kimseyi tanımadıklarını, kendilerinin traktöre ihtiyaçlarının olmadığını söylediler. Dolandırıldığımı anlayınca hemen emniyet müdürlüğüne giderek dolandırıcılardan şikayetçi oldum."

Şahin, traktörün ruhsatını da dolandırıcılara verdiğini, arkadaşı Mahmut Akdoğan'ın olayla ilgisinin olmadığını, sadece traktör aradıklarını duyunca mühendis olduklarını iddia eden kişileri yanına getirdiğini sözlerine ekledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) '4 Bin TL Maaş Var Dediler' Vatandaşı Dolandırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement